Finca te koop

Dit is  niet alleen een finca met een huis ‘con casa’, maar ook met een waterval. Ooit eigenaar geweest van een waterval? Bij de toegangspoort stroomt de Chorro de Joyavancón zo’n 40 meter naar beneden. Een bezienswaardigheid voor de Sierra de Aracena. 

Dit gebergte is onderdeel van de Sierra Morena in de provincie Huelva, onderdeel van Andalusië, niet ver van Portugal. Het klimaat wordt beïnvloed door de Atlantische Oceaan. Dit betekent niet al te hete zomers.

De finca is 6 ha groot, er staan twee huizen op met een totaal oppervlak van 177.5 m²: Het hoofdverblijf is een modern huis met het comfort van deze tijd. Daarnaast staat er een oud Spaans huis, omgebouwd tot gastenverblijf.

Het huis ligt op zo’n 600 m hoogte en heeft het mooiste uitzicht van de Sierra de Aracena (zie headers).

De finca is vooral geschikt voor mensen die kunnen genieten van de stilte van de natuur en er plezier in hebben om de vruchtbare grond te bewerken.

De Sierra de Aracena is een natuurpark met strikte regels voor bebouwing. Dit betekent dat er alleen met hoge uitzondering mag worden bijgebouwd. Zo’n uitzondering is een ruïne op het terrein. Las Nanas heeft zo’n ruïne waarvan alleen de muren overeind staan.

De vraagprijs is  € 220.000.

Op de volgende pagina’s vindt u uitgebreide informatie.

(Voor vergroten foto’s: klik op de foto)